TORTURI ANIVERSARE – “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere

Torturile aniversare “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere au fost concepute special pentru a-ti indulci fiecare zi de nastere sau onomastica. Fiecare tort are o compozitie delicioasa realizata din ingrediente fine si este decorat cu atentie de maestrii cofetari. Fie ca preferi un tort de ciocolata, unul cu mousse sau un tort cu fructe, la “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere gasesti mereu ceva rafinat pe gustul tau. Iar daca iti doresti un tort personalizat, alege sortimentul preferat pentru tortul aniversar in glazura decor si noi il preparam special pentru tine in cel mai scurt timp.

 

PRAJITURI DE INALTA CALITATE – “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere

Creatia deserturilor este o ARTA, pentru ca este o forma autentica de expresie, la fel cum sunt si muzica, sculptura si pictura. Oameni, locuri, culturi din intreaga lume ma inspira in procesul creativ, dar, in fond, slabiciunea noastra pentru placere este cea mai puternica sursa de inspiratie.

Produsele de cofetarie sunt dintre cele mai migaloase si necesita poate cea mai mare atentie la detalii. De la prepararea blaturilor si a foilor de rulada cu lapte si oua proaspete, din cea mai buna faina si pana la intinderea cremelor intre foi – totul se face manual si cu dedicare, astfel incat sa va ajutam sa redescoperiti savoarea prajiturilor de casa din copilarie.

“DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere va ofera o gama de produse din cea mai fascinanta si variata cultura culinara din lume, oferind onoarea de a descoperi o varietate de gusturi, care abia asteapta sa fie cunoscute

 

COMANDA ACUM: 0748.474.621
 

» VA INVITAM INTR-O LUME DE POVESTE – “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere