Cofetaria & Brutaria Belvedere

Fiind una dintre cele mai apreciate cofetarii din Iasi, rturile aniversare Cofetaria Belvedere este dispusa sa devina cofetarul personal al fiecarui client astfel ca, indiferent de cate ori va fi nevoie, va adauga praf magic fiecarei retete, personalizand prajiturile create pentru dumneavoastra, clientii nostri! Asadar, la Cofetaria Belvedere, veti fi intampinati de o gama diversificata de torturi personalizate sau la comanda, torturi exclusiv pentru copii sau pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra (nunti, botezuri, aniversari).

 

Un nou concept …

Din dorinta ca produsele noastre sa se regaseasca in orice casa pentru a aduce multa voie buna, va oferim cele mai delicioase prajituri de pe piata locala din Iasi, sub emblema N & F Belvedere, brand construit din dorinta de a oferi produse de brutarie, patiserie si cofetarie la cele mai inalte standarde, cu un gust unic, asigurandu-va in acelasi timp de respectarea tuturor normelor igienico-sanitare. Combinand ingrediente secrete pentru pentru crea delicioasele prajituri si torturi, va oferim produse de cofetarie pentru orice tip de eveniment, astfel invitatii care vi se vor alatura sa fie impresionati de amalgamul celor mai delicioase gusturi si savori. Punem de asemenea un accent deosebit pe produsele de panificatie si patisserie, produse lipsite de potentiatori de gust, ameleoratori sau coloranti alimentari.

COMANDA ACUM: 0332411000
 

CALITATEA INAINTE DE TOATE!

PENTRU A VA BUCURA DE PERSONALIZAREA FIECARUI PRODUS, COMENZILE SE FAC LA SEDIUL NOSTRU DIN IASI STR. TUDOR NECULAI NR.2. INFORMATII AUXILIARE TEL. 0332411000, INTERVAL ORAR 8 – 19