BRUTARIE – “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere

Cu faina alba, neagra, integrala sau intermediara, cu un continut mare de secara sau seminte, painea noastra a stiut mereu sa devina cel mai de durata companion al meselor voastre zilnice sau al ocaziilor speciale.

Urmarind atent cerintele pietei si evolutia gusturilor consumatorilor, firma si-a dezvoltat oferta de produse crocante cu un gust unic, impachetate sub marca “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere, dotandu-se cu un sistem modern de feliere si ambalare automata a diverselor sortimente de panificatie si patiserie.

 

RETETE TRADITIONALE DE PAINE – “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere

Painea este alimentul traditional care nu lipseste de pe masa romanilor. Din vremuri stravechi, romanii si-au primit si isi primesc oaspetii si prietenii cu “Paine si sare”. Holdele aurii de grau ale romanilor, vestite in lume, au creat bazele unei culturi a painii, manifestata prin diversitate, gust, aroma, consistenta, aspect, in baza unor retete transmise din generatie in generatie.

In acest sens, am incercat sa ne apropiem cat mai mult de retetele traditionale de paine, cautand sa imbinam cat mai armonios traditia cu noul pentru a nu ne abate de la conceptul “Paine gustoasa si sanatoasa”.

 

COMANDA ACUM: 0748.474.621
 

ยป PRODUSE DE PANIFICATIE TRADITIONALE – “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere