“DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere

Fiind una dintre cele mai apreciate cofetarii din Iasi, “DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere este dispusa sa devina cofetarul personal al fiecarui client astfel ca, indiferent de cate ori va fi nevoie, va adauga praf magic fiecarei retete, personalizand prajiturile create pentru dumneavoastra, clientii nostri! Asadar, la “DIPLOMAT HOUSEby Belvedere, veti fi intampinati de o gama diversificata de torturi personalizate sau la comanda, torturi exclusiv pentru copii sau pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra (nunti, botezuri, aniversari).

Mai mult decat atat, retetele noastre originale se diferentiaza prin autenticitatea aromelor si ingeniozitatea texturilor, astfel ca prajiturile si produsele de patiserie obtinute in laboratoarele “DIPOMAT HOUSE” by Belvedere pot fi deliciile oricarei zi in care veti dori sa descoperiti adevaratele gusturi frantuzesti in deserturile romanesti.

 

Un nou concept …“DIPLOMAT HOUSE” by Belvedere

Din dorinta ca produsele noastre sa se regaseasca in orice casa pentru a aduce multa voie buna, va oferim cele mai delicioase prajituri de pe piata locala din Iasi, sub emblema DIPLOMAT HOUSE, brand construit din dorinta de a oferi produse de brutarie, patiserie si cofetarie la cele mai inalte standarde, cu un gust unic, asigurandu-va in acelasi timp de respectarea tuturor normelor igienico-sanitare. Combinand ingrediente secrete pentru pentru crea delicioasele prajituri si torture, va oferim produse de cofetarie pentru orice tip de eveniment, astfel invitatii care vi se vor alatura sa fie impresionati de amalgamul celor mai delicioase gusturi si savori.

 

COMANDA ACUM: 0748.474.621